Woningcorporatie QuaWonen kiest voor NOOF

Woningcorporatie QuaWonen uit Bergambacht heeft besloten om haar ‘Clean Desk Policy’ een extra impuls te geven door ook haar werkplekken twee keer per jaar door NOOF te laten reinigen.

Voor sommige collega’s is het een gruwel, maar een ‘Clean Desk Policy’ ruimt wel lekker op. Misschien iets voor uw bedrijf?

Een werkplek (monitor-toetsenbord-muis), een bakje voor pennen en paperclips en wellicht een telefoon. Bij een ideale clean desk policy ligt er na gebruik in ieder geval niet meer op het bureau dan dat. En het kan zelfs minder als medewerkers met laptops werken en/of smartphones van de zaak gebruiken. Wellicht dat enkele medewerkers tegensputteren bij de invoering, maar als men eenmaal gewend is aan een schone en opgeruimde werkplek is de ervaring dat men niet meer anders wil.


‘Het is hoe dan ook belangrijk dat je aan je personeel duidelijk maakt waarom je een Clean Desk Policy invoert’ . Volgens de filosofie van NOOF is een onderbelicht argument “vermindering ziekteverzuim”. Er zijn wat ons betreft nog veel bedrijven die wat kunnen leren van de keuze van QuaWonen, hier kiest men niet alleen voor schone en opgeruimde werkplekken, maar ook voor hygiënische werkplekken, dit verdient zich terug in vermindering van het ziekteverzuim en een fijne werkomgeving voor de medewerkers’.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *