Nieuws.

Een schone werkplek 2.0

Aan het eind van je werkdag je bureau opruimen en vervolgens het toetsenbord en de muis in de vaatwasser. Dit ‘hygiënische’ proces wordt steeds meer zichtbaar, vooral in de zorgsector. 

Uitstekende testresultaten hebben aangetoond dat afwasbare toetsenborden en muizen o.a. bijdragen aan een sterke reductie van (MSRA)bacteriën. Schone toetsenborden en muizen zijn daarnaast belangrijk voor een gezonde en prettige werkomgeving voor u en uw medewerkers.

Deze Seal Shield toetsenborden (en muizen) zijn waterdicht en laten zich uiterst eenvoudig reinigen en indien gewenst desinfecteren. De producten zijn niet voorzien van een hoes of een waterafstotende folie, maar gedragen zich exact hetzelfde als normale standaard toetsenborden.

Nieuwsgierig? Wij geven graag een demonstratie binnen uw bedrijf!