Nieuws.

Wij zoeken (parttime) cleaning collega’s!

Wegens snelle groei van ons bedrijf, zijn wij met spoed op zoek naar uitbreiding van ons IT cleaning team. In deze leuke functie waarbij je in teamverband op diverse locaties in Nederland werkt, bestaan de werkzaamheden uit het reinigen van werkplekapparatuur en bijkomend kabelmanagement.

Wij hebben wekelijks opdrachten waar je je voor kunt inschrijven wanneer het jou uitkomt (overdag of ’s avonds).

Na een aantal korte interne vakbekwaamheidstrainingen en het behalen van je ESD veiligheidscertificaat is het tevens mogelijk om door te groeien naar datacenter cleaning specialist.

Jij?
Je bent nauwkeurig, flexibel en hebt goede contactuele eigenschappen. Technisch onderlegd is een pré en je spreekt goed Nederlands.

Wij?
NOOF is een gespecialiseerd schoonmaakbedrijf met als niche IT hardware reiniging en ontwikkeld zich volgens een ambitieus plan. Dit moet leiden tot een organisatie van zo’n 25 gespecialiseerde medewerkers in 2020. NOOF wil een toonaangevende marktspeler blijven op het gebied van IT gespecialiseerde schoonmaakdiensten door training, certificering en begeleiding van medewerkers. Deze positie kan vanzelfsprekend alleen worden bereikt met gemotiveerde mensen en tevreden klanten. Onze medewerkers geloven in onze missie en werken dagelijks gemotiveerd mee om de gestelde doelen te halen. Steeds meer klanten ervaren ons als ‘de oplossing’ op gebied van schoonmaakwerkzaamheden. Fris, vernieuwend en persoonlijk.

Ben jij degene die we zoeken? Mail dan naar theoffice@noof.nl.