over ons

Wij beschikken over:

severruimte reinigen hardware reiniging
VCA logo

Vanuit Nederland en België maken wij IT gerelateerde apparatuur binnen MKB, stichtingen en overheden schoon. Het schoonmaken gebeurt zeer grondig door opgeleide specialisten. Onze reinigingsmiddelen zijn mens- en milieuvriendelijk, antistatisch, antibacterieel en laten een beschermlaag achter waardoor vuil en stof minder snel wordt aangetrokken. 

We hebben meerdere pakketten samengesteld, waarbij o.a. uw toetsenborden, muizen,  tablets, telefoons, en beeldschermen worden schoongemaakt. En dat alles tegen een aantrekkelijk tarief. Op maat kan natuurlijk ook want elk bedrijf is anders! 

over ons
Kim Siebrecht

EN DE TOEKOMST?

NOOF zal zich de komende jaren verder blijven ontwikkelen volgens een ambitieus plan. Dit moet leiden tot een organisatie van zo’n 25 gespecialiseerde medewerkers in 2025. We willen een toonaangevende marktspeler blijven op het gebied van IT gespecialiseerde schoonmaakdiensten door training, certificering en begeleiding van onze medewerkers. Deze positie kan vanzelfsprekend alleen worden bereikt met gemotiveerde mensen en tevreden klanten. Onze medewerkers geloven in onze missie en werken dagelijks mee om de gestelde doelen te halen. Steeds meer klanten ervaren ons als ‘de oplossing’ ter voorkoming van het ‘Sick-building Syndrome’. Fris, vernieuwend en persoonlijk.

HOE HET BEGON

NOOF is in 2008 opgericht door Kim Siebrecht, haar ervaring in de schoonmaak branche en haar visie op met name de niche ‘werkplekreiniging’ ter voorkoming van het ‘Sick Building Syndrome’ bracht haar op het idee om een eigen bedrijf op te zetten. Kim ziet het reinigen van werkplekken ook als een verlengstuk van de HR afdeling in verband met het dalende ziekteverzuim, dan alleen verlengen van de levensduur van de apparatuur en hygiëne. Deze instelling maakt haar bij haar klanten geliefd aangezien hierbij zowel de mens als de kosten op nummer één geplaatst worden.

over ons

Deze klanten gingen je voor

2024 © Copyright – NOOF | office health