serverruimte reinigen

Wij beschikken over:

severruimte reinigen hardware reiniging
VCA logo

Onze voordelen

Flexibel

Hardware reinigen overdag, 's avonds én in het weekend

Vanaf € 90,00

Veiligheid en goed functionerende servers zijn belangrijk en hoeft niet duur te zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden, wij denken graag mee.

Snelle offerte

Dezelfde dag nog een offerte in de mailbox

Mens- en milieuvriendelijk

Wij werken met mens- en milieuvriendelijke producten. Daarnaast bevat het een hoog werkzaam antistatisch component.

Serverruimte reinigen

Met het laten reinigen van omgevingen als uw serverruimte bevind u zich in de Champions League van de schoonmaak. Door een verbouwing of aanpassing, zoals bijvoorbeeld het aanbrengen van nieuwe bekabeling of brandmelder, kan er veel stof en puin onder de vloer komen. Deze kan zich al snel door de ventilatie gaan verspreiden. NOOF maakt uw serverruimte vakkundig en behoedzaam schoon van (boven) het plafond tot en met (onder) de vloer. Deze computervloer demonteren wij zo dat er geen gevaar ontstaat voor instabiliteit. Na het stofzuigen van de betonnen ondervloer en het klamvochtig afnemen van de kabels en kabelgoten bouwen wij de vloer weer netjes dicht. Naast een eenmalige grote schoonmaak (na verbouwing) kunnen wij natuurlijk ook het reguliere schoonmaakwerk van uw serverruimte uitvoeren zodat het ook schoon blijft.

ESD
serverruimte reinigen

ESD

Wij hebben niet alleen de mogelijkheden de serverruimte te reinigen maar ook de (server)-racks en de aanwezige apparatuur als servers, UPS’en, actieve componenten en switches. Dit gebeurd door medewerkers die zijn geschoold en ervaring hebben met dit soort werkzaamheden. Naast VCA- en inhoudelijke trainingen wordt er bij NOOF doorlopend aandacht besteed aan het voorkomen van elektrostatische ontlading. Zo dragen onze specialisten zogenaamde ESD kleding en schoenen en wordt er altijd gewerkt met ESD stofzuigers en hulpmaterialen. Om schade die kan voortvloeien uit het morsen van water te voorkomen, wordt er in de computerruimtes uitsluitend gewerkt met klamvochtige doeken en vlakmoppen.

Ook hier hebben wij gezorgd voor stofvrije serverruimten

2024 © Copyright – NOOF | office health